HR Strength

Mrs. Usha Mishra (Principal Hindi Medium)

Mrs. Rachana Virmani (Principal Branch)

Mrs. Deepika Sharma (Principal English Medium)
Montesary Secondary Branch English Medium

Mrs. Sunita Rathore

Mrs. Sangita Mishra

Mrs. Nirmala Sharma

Mrs. Neetu Katariya

Mrs. Kanchan Chauhan

Mr. Rajesh Gahlot

Mrs. Shushila Rathore

Mrs. Manisha Lata

Ms. Jyoti Satasariya

Mrs. Seema Ojha

Mrs. Sudha Sharma

Mrs. Rashmi Sharma

Mrs. Anju Suthar

Mrs. Chand Shrama

Mrs. Manoj Sharma

Mrs. Sarita Soni

Mrs. Rukmani Prajapat

Mrs. Saroj Sharma

Mrs. Sampati Sharma

Mrs. Laxmi Jangir

Mrs. Anita Sharma

Mr. Mahesh Katthak

Ms. Radhika Joshi

Ms. Reetu Changil

Mrs. Laxmi Verma

Mrs. Gita Sharma

Ms. Rukmani Joshi

Ms. Deepika Khemka

Mrs. Suman Prajapat

Mr. Poonamchand Sankholia

Ms. Vinita Maharshi

Ms. Deepika Pandey

Mrs. Shalini Gahlot

Mrs. Roopa Bhojak

Ms. Babita Sharma

Ms. Jaishree Pandey

Ms. Priyanka Piplwa

Mr. Manish Tiwari

Ms. Bindu Saini

Ms. Hansa Sindhi

Mrs. Nisha Sharma

Mr. Imran Khan

Ms. Anita Sharma

Ms. Bulbul Prajapat

Mrs. Kiran Sharma

Mrs. Teena Bhojak

Ms. Saroj Sharma

Mrs. Vijay Lakshmi

Mrs. Neelam Soni

Ms. Mamta Sharma

Ms. Kavita Pareek

Mrs. Manuja

Mrs. Antima Sharma

Ms. Antima Rankawat

Ms. Pooja Pareek

Ms. Varsha Purohit

Mrs. Saroj Sharma

Mr. Rishabh Sharma

Ms. Krishna Sharma

Ms. Jyoti chotia

Mrs. Anita sharma

Shri Daulatram Sharma

Mrs. Ankita Sharma

Mr. Mukesh Chanvariya

Mrs. Babita Sharma

Mrs. Uma Sharma

Mrs. Lalita Saini

Mr. Vinod Sharma

Mrs. Mamta Sharma

Ms. Neha Dhanuka

Mr. Punit Fulwariya

 

Mrs. Manju Sharma

Ms. Shobha Jangir

Mrs. Parmeshwari Devi

 

Ms. Manisha Saini

Mrs. Rekha Jalewal

Mrs. Chanda

 

Mrs. Sangita Sharma

Mrs. Kusumlata

Mr. Mangaturam

Mrs. Rekha Sain

Ms. Manisha Bhati

 

Mrs. Pooja Sharma

Mr. Rahul Sharma

Mrs. Jyoti Nai

Mr. Ramchandra Pareek

Ms. Sonika Jangir

Ms. Vinita Bhati

Mr. Mahendra Maru

Mrs. Santosh Sharma

Mr. Kamal Saini

Mr. Ramdev Panwar

Mr. Harish Saini

Mr. Vikram Bhat

Mr. Chetan Prajapat

Mr. Chetan Panwar

Mrs. Santosh Meena

Mr. Raju Singh Rajput

Mrs. Renu Chanvariya

 

Mr. Indra Panwar

 
 
 
 
 

मानव संसाधन शक्ति

श्रीमती उषा मिश्रा (प्राचार्या हिन्दी माध्यम) श्रीमती रचना विरमानी (आचार्या-शाखा) श्रीमती दीपिका शर्मा(प्रिंसीपल अंग्रेजी माध्यम)
मोन्टेंसरी माध्यमिक शाखा विद्यालय

अंग्रेजी माध्यम

श्रीमती सुनीता राठौड़ श्रीमती संगीता मिश्रा श्रीमती निर्मला शर्मा                             श्रीमती नीतू कटारिया 
श्रीमती कंचन चौहान श्री राजेश गहलोत श्रीमती सुशीला राठौड़ श्रीमती मनीषा लाटा 
सुश्री ज्योति सतासरिया श्रीमती सीमा ओझा श्रीमती सुधा शर्मा श्रीमती रश्मि शर्मा
श्रीमती अंजू सुथार श्रीमती चांद शर्मा श्रीमती मनोज शर्मा श्रीमती सरिता सोनी
श्रीमती रूकमणि प्रजापत श्रीमती सरोज शर्मा श्रीमती सम्पति शर्मा श्रीमती लक्ष्मी जांगिड़
श्रीमती अनिता शर्मा श्री महेश कत्थक सुश्री राधिका जोशी सुश्री रितु चांगील
श्रीमती लक्ष्मी वर्मा श्रीमती गीता शर्मा सुश्री रूकमणि जोशी सुश्री दीपिका खेमका
श्रीमती सुमन प्रजापत श्री पूनमचंद सांखोलिया सुश्री विनीता महर्षि सुश्री दीपिका पाण्डे
श्रीमती शालिनी गहलोत श्रीमती रूपा भोजक सुश्री बबीता शर्मा सुश्री जयश्री पाण्डे
सुश्री प्रियंका पीपलवा श्री मनीष तिवाड़ी सुश्री बिन्दु सैनी सुश्री हंसा सिन्धी
श्रीमती निशा शर्मा श्री इमरान खान सुश्री अनिता शर्मा सुश्री बुलबुल प्रजापत
श्रीमती किरण शर्मा श्रीमती टीना भोजक सुश्री सरोज शर्मा श्रीमती विजयलक्ष्मी
श्रीमती नीलम सोनी सुश्री ममता शर्मा  सुश्री कविता पारीक श्रीमती मनुजा
श्रीमती अंतिमा शर्मा सुश्री अन्तिमा रांकावत सुश्री पूजा पारीक सुश्री वर्षा पुरोहित
श्रीमती सरोज शर्मा श्री ऋषभ शर्मा सुश्री कृष्णा शर्मा सुश्री ज्योति चोटिया
श्रीमती अनिता शर्मा श्री दौलतराम शर्मा श्रीमती अंकिता शर्मा श्री मुकेश चांवरिया
श्रीमती बबीता शर्मा श्रीमती उमा शर्मा श्रीमती ललिता सैनी श्री विनोद शर्मा
श्रीमती ममता शर्मा सुश्री नेहा धानुका  श्री पुनीत फुलवारीया  
श्रीमती मंजू शर्मा सुश्री शोभा जांगिड़ श्रीमती परमेश्वरी देवी  
सुश्री मनीषा सैनी श्रीमती रेखा जालेवाल श्रीमती चन्दा  
श्रीमती संगीता शर्मा श्रीमती कुसुमलता श्री मंगतूराम  
श्रीमती रेखा सेन श्रीमती गायत्री शर्मा   
श्रीमती ज्योति नाई सुश्री मनीषा भाटी
श्रीमती पूजा शर्मा  श्री राहुल शर्मा 
सुश्री सोनिका जांगिड़ श्री रामचन्द्र पारीक
श्री महेन्द्र मारू सुश्री विनीता भाटी
श्री कमल सैनी श्रीमती संतोष शर्मा
श्री हरीश सैनी श्री रामदेव पंवार 
श्री चेतन प्रजापत श्री विक्रम भाट 
श्रीमती संतोष मीणा श्री चेतन पंवार 
श्रीमती रेणु चांवरिया श्री राजूसिंह राजपूत
श्री इन्द्र पंवार